Welkom op o.b.s. de singel

de Singel, de openbare basisschool in Holy Noord Vlaardingen.

O.B.S. de Singel is een Openbare School. Leerlingen van alle gezindten en overtuigingen zijn welkom bij ons op school.

Wij zien ouders als een belangrijke partner in het stimuleren van de ontwikkeling van het kind. Wij hechten dan ook veel waarde aan een goed contact. Ouders kunnen ten alle tijden contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Velen van hen zet zich in bij diverse activiteiten op school, iets wat wij enorm waarderen.

Wij staan in de wijk Holy Noord (Vlaardingen). De schoolpopulatie is een afspiegeling van onze wijk en de omliggende buurten.
O.B.S. de Singel maakt onderdeel uit van OBS Holy: drie openbare scholen in Vlaardingen Holy, te weten De Singel, Klimop en het Breinpaleis. We horen allen bij de stichting Wijzer in opvang en onderwijs.

Onze kernwaarden

Geborgenheid: klimaat waarin kind, ouder en teamlid zich geborgen voelt. Iedereen heeft respect voor elkaar. Uitdaging: ieder kind heeft zijn eigen karakter en talent. Dat wat hem of haar onderscheidt. Hierbij dagen we alle kinderen uit zich optimaal te ontwikkelen om het maximale uit zichzelf te halen. Plezier: we vinden plezier een voorwaarde om tot leren te komen.

Lees meer over onze schoolidentiteit in ons school-identiteitsdocument, te vinden op onze website onder het kopje Onze school downloads.

Nieuwsgierig geworden?
De koffie en thee staan altijd klaar. Maak gerust een afspraak en maak kennis met onze school of loop spontaan binnen. U kunt hierbij vragen naar Hiske de Koning.
010- 4746379

Heb je ons promo filmpje al gezien?

NIeuws

 • september 28, 2018
  Klasbord
  Op OBS De Singel werken alle groepen met Klasbord. Deze app kunt u installeren op uw telefoon of tablet....
  Read More
 • september 28, 2018
  Rekenen met Pixel
    De kinderen van groep 5 van OBS De Singel hadden de afgelopen weken een opvallend kameraadje op school. Een...
  Read More

ons team

...

Hiske
Directie


...

Merel
Studentbegeleider


...

Sharon
Leerkracht: groep 1/2 Giraffen